Møt Thea, vår nye psykolog!

Vi er stolte over å presentere vår nye psykolog, og er kjempeglade for å ha fått Thea med på laget. Thea er positiv, trygg og veldig faglig dyktig. Booker du en time hos Thea kan du være trygg på at du vil bli møtt på en god måte og bli tatt på alvor. Her kan du bli mer kjent med henne!

Hva er viktig for deg i møte med dine klienter?

Da klienter ofte kan skamme seg over det de syntes er vanskelig, er det viktig for meg å møte dem med varme og respekt. Det er også viktig for meg at vi bruker timene på det klienten opplever som meningsfullt og nyttig.

Hvordan vil du beskrive deg som person?

Jeg er en rolig, snill og strukturert person.

Hva brenner du for?

Jeg brenner for at alle klienter skal føle seg møtt og at de får muligheten til å øke sin livskvalitet.

Hva liker du å gjøre når du ikke er på jobb?

Jeg liker å teste ut ulike former for trening, nå for tiden går det mest i pilates! Ellers er jeg glad i å lage mat. Jeg er også veldig glad i å være med familien og vennene mine.

Hvordan vil andre beskrive deg?

Venner vil beskrive meg som snill og pålitelig (forhåpentligvis også morsom:) ).

Hva er det som gjør at du liker å jobbe med angst?

Det aller beste er å komme til kjernen av angsten og å jobbe med den kan medføre store endringer i klienten sitt liv. Ofte vil det være nyttig for klienten å eksponere seg til situasjoner som trigger angsten. Jeg syntes det er givende å være en del av klienten sin heiagjeng i dette arbeidet.

Hva er det som er aller best med jobben din?

Det beste med jobben min er å møte nye mennesker og hjelpe dem til å få det bedre.

Har du noen ting du er redd for?

Som alle andre kan jeg bli redd eller engstelig i ukjente situasjoner. Jeg forsøker å møte disse med en nysgjerrig holdning.

Fortell noe om deg selv som vil overraske andre?

Jeg er veldig glad i norsk hip hop-musikk 🙂

Picture of Angstklinikken

Angstklinikken