A_våre-Psykologer.png

Alle våre psykologer er medlemmer av Norsk Psykologforening, og har norsk psykologautorisasjon. Alle har videreutdanning i behandling av angst og OCD, og er sertifiserte ERP-terapeuter (metoden som i dag har best dokumentert effekt for behandling av angstlidelser). Vi er underlagt norsk lov om helsepersonell og har taushetsplikt. 

Elisebilde.jpg
Skjermbilde 2021-11-09 kl. 20.54.04.png

Psykolog

Elise har flere års erfaring fra OCD-team, DPS og Modum Bad. Hun har jobbet mye med OCD, panikklidelse, sosial fobi og andre fobier. Elise har særlig interesse for OCD som innebærer sjekking (av elektriske apparater, osv.) og vasketvang (inkl. smitte). Hun har to hunder som kan benyttes ved behandling av hundefobi. Da det er individuelt hvilke steder angsten kommer til uttrykk, er hun opptatt av å behandle angstlidelsene der de er. Hun tilbyr derfor konsultasjoner utenfor kontoret ved behov for det. 

Thea_edited.jpg
Skjermbilde 2021-11-09 kl. 20.57.07.png

Psykolog

Thea har erfaring fra OCD-spekterpoliklinikken på Gaustad i Oslo, og fra OCD-team. Hun har særlig interesse for OCD som innebærer tabubelagte tema og vasketvang. Fordi mange skammer seg over innholdet i tankene når de blir rammet av angst, er det særlig viktig for Thea å møte deg med varme og respekt. Ved behov kan Thea tilby konsultasjoner utenfor kontoret eller digitalt. 

DSC_0158_cropped.jpg
alexander-02.png

Psykologspesialist

Alexander har lang erfaring som psykolog og har i tillegg til sin spesialisering i angst også jobbet mye med andre lidelser som relasjonsvansker, selvfølelsesproblematikk og traumer. Han har også mye erfaring med pasienter som har sammensatte vansker som OCD i tillegg til spiseforstyrrelser. Alexander driver med fobibehandling med bruk av VR-teknologi. Har du for eksempel insektfobi eller angst for høyder kan du bli kvitt dette med hjelp av Alexander. Alexander tuilbyr timer på ettermiddag og kveldstid. Har du spørsmål ta kontakt på

alexander@angstklinikken.no

IMG_9558.jpg
mari-02.png

Psykologspesialist

Mari er en av grunnleggerne av Angstklinikken. Hun har i mange år jobbet med OCD og angstbehandling. Mari er også spesialisert i arbeidspsykologi og har jobbet mye med ledelse og organisasjonsutvikling. Hun kan hjelpe deg som sliter med stressrelaterte plager eller utfordringer knyttet til arbeidssituasjonen. Mari jobber også med lederutvikling og kan være en god sparringspartner for deg som opplever utfordringer knyttet til lederrollen, eller ønsker å jobbe med egne prestasjoner i eller utenfor jobb. Mari holder foredrag og kurs om bla. stressmestring.

Ta kontakt på mari@angstklinikken.no om du har noen spørsmål.

Ida profilbilde-smaller.jpg
ida-02.png

Psykologspesialist

Ida er en av grunnleggerne av Angstklinikken. Hun har lang erfaring med angstbehandling, og brenner for at de som strever med angst skal få god og riktig hjelp. Ida kan hjelpe deg som sliter med ulike angstlidelser som panikkangst, OCD, sosial angst og bekymring. Hun har jobbet mye med OCD med tabubelagte tanker, og har en spesiell interesse for dette. Ida har videreutdanning i og jobber også med ledelse, og kan hjelpe deg som har utfordringer i lederrollen -for eksempel med prestasjonsangst. Ida er opptatt av formidling, og holder kurs og foredrag, bl.a. om bekymringsmestring. Ta kontakt på ida@angstklinikken.no om du har noen spøsmål.

Petter_edited.jpg

Psykolog

Petter er utdannet psykolog ved NTNU i Trondheim, og har mange års erfaring med behandling av angstlidelser i spesialisthelsetjenesten og privat praksis. Han er under spesialisering i voksenpsykologi, og har erfaring fra eksempelvis OCD-team, ungdomsteam og døgnavdeling. Petter kan hjelpe deg som sliter med angstlidelser, som også har tilleggsvansker med grubling og bekymring, nedstemthet og utbrenthet. Petter tilbyr behandling til både voksne og barn/ungdom. Petter tilbyr timer på ettermiddag/kveldstid. Ved spørsmål ta kontakt på post@angstklinikken.no

PETTER AASEN

DSC_0172_cropped.jpg
even-02.png

Psykolog

Even har over mange år jobbet med behandling av forskjellige angstformer og OCD. Han kan hjelpe deg som sliter med panikkangst, fobi, bekymringer, OCD eller sosial angst. Han har en sterk interesse for søvn og kan hjelpe deg som strever med søvnvansker. Even engasjerer seg også i jobbrelaterte temaer, og har jobbet mye med utbrenthet og stressrelaterte plager. Han holder kurs om søvn og stressmestring. Even tilbyr timer på ettermiddag og kveldstid. Har du spørsmål, ta kontakt på even@angstklinikken.no