A_våre-Psykologer.png

Alle våre psykologer er medlemmer av Norsk Psykologforening, og har norsk psykologautorisasjon. Alle har videreutdanning i behandling av angst og OCD, og er sertifiserte ERP-terapeuter (metoden som i dag har best dokumentert effekt for behandling av angstlidelser). Vi er underlagt norsk lov om helsepersonell og har taushetsplikt. 

IMG_9558.jpg
mari-02.png

Psykologspesialist

Mari er en av grunnleggerne av Angstklinikken. Hun har i mange år jobbet mye med OCD og angstbehandling, og har en spesiell interesse for behandling av tvangstanker og grubling/bekymring.

Mari er også spesialisert i arbeidspsykologi og har jobbet mye med ledelse og organisasjonsutvikling. Hun kan hjelpe deg som sliter med stressrelaterte plager eller utfordringer knyttet til arbeidssituasjon. Mari jobber også med lederutvikling og kan være en god sparringspartner for deg som opplever utfordringer knyttet til lederrollen, eller ønsker å jobbe med egne prestasjoner i eller utenfor jobb.

Ida profilbilde-smaller.jpg

Psykologspesialist

Ida er en av grunnleggerne av Angstklinikken. Hun har jobbet mye med angstbehandling av både voksne, ungdom og barn, og brenner for at de som strever med angst skal få god og riktig behandling. Ida kan hjelpe deg som sliter med ulike angstlidelser som panikkangst, OCD, sosial angst og bekymring. Hun har jobbet mye med OCD med tabubelagte tanker. Ida har videreutdanning i og jobber også med ledelse, og kan hjelpe deg som har utfordringer i lederrollen -for eksempel med prestasjonsangst. Ida er opptatt av formidling og holder kurs og foredrag, bl.a. om bekymringsmestring og å ikke la seg begrense av sin frykt.  

ida-02.png
DSC_0158_cropped.jpg
alexander-02.png

Psykologspesialist

Alexander har lang erfaring som psykolog og har i tillegg til sin spesialisering i angst også jobbet mye med andre lidelser som relasjonsvansker, selvfølelsesproblematikk og traumer. Han har også jobbet mye med pasienter med sammensatte vansker som OCD og spiseforstyrrelse. Alexander driver med fobibehandling med bruk av VR-teknologi. Har du for eksempel insektfobi eller angst for høyder kan du bli kvitt dette med hjelp av Alexander. 

Kun timer på ettermiddag og kveldstid

DSC_0172_cropped.jpg
even-02.png

Psykolog

Even er interessert i behandling av forskjellige angstformer og OCD, og har lang erfaring med dette. Han har en sterk interesse for søvn og kan hjelpe deg som sliter med søvnvansker, enten individuelt eller gjennom søvnkurs. Even har jobbet mye med utbrenthet og stressrelaterte plager, og holder også kurs i stressmestring. 

Kun timer på ettermiddag og kveldstid

silje-02.png

Psykolog

Silje har lang erfaring med angstbehandling av både voksne og barn, og jobber i dag i OCD-team i det offentlige ved siden av jobben på Angstklinikken. Hun er spesialisert på behandling av OCD med tvangstanker og tvangshandlinger, men tilbyr også behandling for deg som hovedsakelig plages av tvangstanker eller andre ubehagelige eller tabubelagte tanker og bekymringer. Sliter du med andre typer angst, kan hun også hjelpe deg med å mestre dette med nyttige og effektive verktøy.