A_våre-Psykologer.png

Alle våre psykologer er medlemmer av Norsk Psykologforening, og har norsk psykologautorisasjon. Alle har videreutdanning i behandling av angst og OCD, og er sertifiserte ERP-terapeuter (metoden som i dag har best dokumentert effekt for behandling av angstlidelser). Vi er underlagt norsk lov om helsepersonell og har taushetsplikt. 

IMG_9558.jpg
mari-02.png

Psykologspesialist

Mari er en av grunnleggerne av Angstklinikken. Hun har i mange år jobbet mye med OCD og angstbehandling, og har en spesiell interesse for behandling av tvangstanker og grubling/bekymring.

Mari er også spesialisert i arbeidspsykologi og har jobbet mye med ledelse og organisasjonsutvikling. Hun kan hjelpe deg som sliter med stressrelaterte plager eller utfordringer knyttet til arbeidssituasjon. Mari jobber også med lederutvikling og kan være en god sparringspartner for deg som opplever utfordringer knyttet til lederrollen, eller ønsker å jobbe med egne prestasjoner i eller utenfor jobb.

Ida profilbilde-smaller.jpg

Psykologspesialist

Ida er en av grunnleggerne av Angstklinikken. Hun har lang erfaring med angstbehandling, og brenner for at de som strever med angst skal få god og riktig hjelp. Ida kan hjelpe deg som sliter med ulike angstlidelser som panikkangst, OCD, sosial angst og bekymring. Hun har jobbet mye med OCD med tabubelagte tanker, og har en spesiell interesse for dette. Ida har videreutdanning i og jobber også med ledelse, og kan hjelpe deg som har utfordringer i lederrollen -for eksempel med prestasjonsangst. Ida er opptatt av formidling og holder kurs og foredrag, bl.a. om bekymringsmestring og å ikke la seg begrense av sin frykt.  

ida-02.png
DSC_0158_cropped.jpg
alexander-02.png

Psykologspesialist

Alexander har lang erfaring som psykolog og har i tillegg til sin spesialisering i angst også jobbet mye med andre lidelser som relasjonsvansker, selvfølelsesproblematikk og traumer. Han har også jobbet mye med pasienter med sammensatte vansker som OCD og spiseforstyrrelse. Alexander driver med fobibehandling med bruk av VR-teknologi. Har du for eksempel insektfobi eller angst for høyder kan du bli kvitt dette med hjelp av Alexander. Hos Alexander vil du oppleve deg møtt med åpenhet, varme og respekt.

Kun timer på ettermiddag og kveldstid

DSC_0172_cropped.jpg
even-02.png

Psykolog

Even har over mange år jobbet med behandling av forskjellige angstformer og OCD. Han kan hjelpe deg som sliter med panikkangst, fobi, bekymringer, OCD eller sosial angst. Han har en sterk interesse for søvn og kan hjelpe deg som strever med søvnvansker. Even engasjerer seg også i jobbrelaterte temaer, og har jobbet mye med utbrenthet og stressrelaterte plager, og holder kurs i stressmestring. Når du kommer til Even vil du oppleve at du blir møtt med oppriktighet og varme, og at du blir tatt på alvor.

Kun timer på ettermiddag og kveldstid

Elisebilde.jpg

Psykolog

Elise har flere års erfaring fra OCD-team, DPS og Modum Bad. Hun har jobbet mye med OCD, panikklidelse, sosial fobi og andre fobier. Elise har særlig interesse for OCD som innebærer sjekking (av elektriske apparater, osv.) og vasketvang (inkl. smitte). Hun har to hunder som kan benyttes ved behandling av hundefobi. Siden det er individuelt hvilke steder angsten kommer til uttrykk, er hun opptatt av å behandle angstlidelsene der de er. Hun tilbyr derfor konsultasjoner utenfor kontoret ved behov for det. 

Tilbyr timer på dagtid mandager, fra 01. november