• Angstklinikken

Møt vår psykolog Petter

Vi er så heldige å ha fått Petter Aasen med oss som kollega i Angstklinikken. Petter har lang erfaring som psykolog har jobbet en rekke steder både i spesialisthelsetjenesten og privat. Han har særlig jobbet mye med angst og OCD hos både voksne og unge. Petter er en veldig trivelig fyr som vil møte deg med respekt og trygghet.


Hva er viktig for deg når du møter dine pasienter? Det er viktig for meg at pasientene mine føler seg trygge og forstått når de oppsøker hjelp. Det er en sårbar situasjon, og vi er helt avhengige av å stole på hverandre for å få en positiv utvikling. Hvordan vil du beskrive deg selv som person? Jeg er en sosial, omgjengelig og lite selvhøytidelig person. Hva brenner du for? Jeg brenner for å hjelpe folk å luke bort uheldige strategier i livet. Hva liker du å gjøre når du ikke er på jobb? På fritiden liker jeg å tilbringe tid med venner og familie. Jeg er også glad i trening, spesielt løping. Hvordan vil andre beskrive deg? Andre vil nok beskrive meg som en omtenksom og livlig type, som ofte kommer med tørre vitser som jeg ler mest av selv. Hvorfor liker du å jobbe som psykolog? Jeg har alltid sett på jobben som psykolog som et privilegium. Jeg får mulighet til å hjelpe og lære av mange personer jeg ellers ikke ville møtt. Har du noe du kan fortelle om deg selv som vil overraske andre? Jeg har løpt maraton, og overlevde.