kurs_a.png

Velkommen til kurs! Alle våre kurs bruker prinsipper og teknikker basert på den nyeste forskningen på feltet. 

Er du en overtenker? Da vil du ha nytte av et kurs i bekymringsmestring.

Er du en som bekymrer deg mye? Eller er du en som grubler og analyserer det meste som har skjedd?

 

Bekymring, grubling og overtenkning har som felles at de ofte fremkaller negative tanker og katastrofetanker og at de følges av følelser som angst, tristhet, fortvilelse eller skam. Heldigvis er det mulig å trene på at disse tankene ikke lenger skal få kontrollere sinnet ditt. 

Kurs i bekymringsmestring er et fire ukers kurs, der vi møtes en gang i uken x 1,5 time.
Prisen på kurset er kr 3900. Neste kurs starter onsdag 01.06.22 klokken 13.30. Kurset holdes av psykologspesialistene Ida Holo og Mari Norman.

Ta kontakt med oss på post@angstklinikken.no dersom du er nysgjerrig på om dette kan være noe for deg.

Sliter du med å ta ordet i en forsamling eller holde en presentasjon? Blir du stresset når noen forventer noe av deg? Da vil du kunne ha nytte av kurs i prestasjonsangst.

Alle mennesker kjenner på noe nervøsitet eller uro før de skal prestere. Dersom dette begynner å gjøre at man unngår situasjoner der dette trigges, eller at det preger jobbhverdagen eller privatlivet vårt er dette noe man bør ta tak i.

 

Prestasjonsangst er noe det går ann å jobbe seg ut av. På kurs i prestasjonsangst lærer du hvordan du kan takle angstfølelser og angsttanker, og du lærer konkrete teknikker på hvordan du skal møte dette enten det er i jobbsituasjonen, når du står på en scene eller på hjemmebane.  

Kurset har har tre bolker på 1,5 time, og vi møtes annenhver uke.

 

Prisen på kurset er kr 2990.
Ta kontakt på post@angstklinikken.no for mer informasjon.

Stressmestringskurs

Er du en person som stresser mye? Opplever du det vanskelig å legge bort stresset? Kjenner du på symptomer som uro, nedstemthet, muskel-skjelletplager eller annet?

 

Da kan et kurs i stressmestring være noe for deg. Stress i seg selv er ikke farlig. Utfordringene blir når man ikke langer klarer å ta seg pauser fra stresset, eller man kjenner mye på negativt stress. På dette kurset lærer du hvordan du kan møte stress på en ny måte, hvordan du kan trene på å endre tanker og følelser knyttet til stress samt at du lærer konkrete stressreduserende teknikker.

 

Kurset består av en kombinasjon av undervisning og oppgaver, samt at man får konkrete verktøy og oppgaver man skal trene på mellom timer.

 

Et kurs går over 4 ganger og varer 1,5 timer hver gang. Kurset koster kr 3990. 

 


Ta gjerne kontakt med oss på post@angstklinikken.no

Søvnkurs

Sliter du med å sove? Eller er du en som alltid har sovet dårlig og tror at det ikke finnes noen løsning?

Uansett hvordan det er for deg, så finnes det hjelp.

 

Søvnterapi går ut på å bygge gode vaner og holde seg til dem lenge nok til at de begynner å virke inn på kroppen. Søvnhygiene-tips går rett og slett ut på å hjelpe kroppen til å forstå at det er natt og at hjernen skal «skru av» etter dagen. På dette kurset får du konkrete råd og teknikker du skal følge. Kurset bruker prinsipper basert på den nyeste forskningen på søvn og hjelper deg å skape nye gode søvnvaner. Kurset er en kombinasjon av undervisning samt at man planlegger en tilpasset plan for hver enkelt som man skal holde seg til mellom hver time.

 

Kurset går over tre ganger og varer 1,5 time. Prisen på kurset er kr 2990.

Ta kontakt med post@angstklinikken.no for mer informasjon og info om oppstart for neste kurs.